Stofzuigerzakken
Stofzuigerfilter
Zuigmond
Hulpstukken
Buizen
Handgrepen
Slangen
Sets
Behuizing
Electronica
Stofzakhouders
Wielen
Industriele onderdelen

Merk

Nilfisk onderdelen

Nilfisk stofzuigeronderdelen

Voor Nilfisk stofzuigerzakken, zuigmonden en andere stofzuigeronderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Stofzuigeronderdelen.nl beschikt over een breed assortiment aan benodigdheden voor uw Nilfisk stofzuiger. Bij ons vindt u altijd de geschikte onderdelen!

Al uw Nilfisk stofzuigeronderdelen op één plek

Wanneer er een onderdeel van uw Nilfisk stofzuiger niet meer naar behoren werkt gaat u natuurlijk niet uw gehele stofzuiger vervangen. U vervangt alleen het desbetreffende onderdeel. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste onderdeel voor uw stofzuiger. Of u nu op zoek bent naar een stofzuigerslang, zuigmond of motor voor uw Nilfisk stofzuiger: bij ons vindt u zeker de juiste stofzuigeronderdelen.

Nilfisk stofzuigers voor uw onderneming

Stofzuigers van Nilfisk zijn uitermate geschikt voor wanneer u een onderneming, zoals een horecagelegenheid, runt. Ook voor Nilfisk bedrijfsstofzuigers hebben wij diverse onderdelen. Wilt u de stof in de uitblaaslucht van uw stofzuiger beperken en zo uw klanten laten genieten van zuivere lucht? Kies dan voor een HEPA filter. Dit filter is een aanvulling op uw stofzuigerzak en motorfilter en vangt zelfs de kleinste stofdeeltjes op.

 

Plaats uw bestelling nu

Om uw Nilfisk stofzuigeronderdelen snel in huis te hebben, bestelt u deze vandaag nog vóór 12:00 uur. Dan versturen wij uw bestelling, indien voorradig, vandaag nog naar u op! Dan wordt deze de volgende werkdag afgeleverd. Heeft u een vraag over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via 024-3446109.

Zwenkwiel orgineel Nilfisk
Besparing 2%
25.50 24.95
Stofzuigerzakken Nilfisk Uz 934
Besparing 32%
19.95 13.50
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 474 beoordelingen