Slangen

Philips

Philips stofzuigerslang

De geschikte Philips stofzuigerslang vindt u natuurlijk in onze online shop. Bij Stofzuigeronderdelen.nl kiest u uit een breed assortiment aan diverse stofzuigerslangen en andere Philips onderdelen en accessoires. Laat u adviseren door onze gespecialiseerde medewerkers of plaats meteen uw bestelling!

Een Philips stofzuigerslang voor uw oudere of nieuwe model stofzuiger

Voor het vinden van een stofzuigerslang van Philips bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres! Voor diverse oudere en nieuwe modellen stofzuigers hebben wij de geschikte onderdelen voor u, zoals stofzuigerslangen, stofzuigerzakken en zuigmonden. Ook voor stofzuigerfilters en diverse andere losse onderdelen zit u bij ons goed. Ons brede assortiment omvat een groot aantal benodigdheden voor diverse modellen. Staat het specifieke onderdeel waar u op zoek naar bent er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zoeken graag een oplossing voor u.

Wij staan klaar voor particulieren en ondernemers

Of u nu particulier bent of op zoek bent naar een Philips stofzuigerslang voor uw bedrijf of organisatie: wij staat voor u klaar! Heeft u een vraag over een van onze producten of wilt u graag persoonlijk advies? Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in het vak en weten alles af van Philips stofzuigerslangen en -onderdelen. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons op 024-3446109. Wij staan u graag te woord.

Stofzuigerslang Philips (oudere modellen)
Besparing 13%
22.95 19.95
Besparing 29%
27.95 19.95
Philips PowerPro slang
Besparing 29%
37.95 26.95
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 474 beoordelingen