Slangen
Sets
Industriele onderdelen

Nilfisk

Nilfisk stofzuigerslang

U bestelt uw Nilfisk stofzuigerslang en diverse andere stofzuigerbenodigdheden natuurlijk bij een betrouwbare partner. Stofzuigeronderdelen.nl is de grootste online leverancier voor al uw stofzuigeronderdelen, zoals filters, stofzuigerslangen en stofzuigerzakken. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste onderdeel.

De juiste Nilfisk stofzuigerslang voor uw model

Voor ieder model Nilfisk stofzuiger hebben wij de passende stofzuigerslang. Bij een defect aan uw stofzuigerslang, vervangt u immers niet uw gehele stofzuiger. Daarom hebben wij een breed assortiment aan stofzuigerslangen voor u beschikbaar, voor oudere en nieuwe modellen. Ook voor andere stofzuigerbenodigdheden, zoals stofzuigerzakken van Bosch, zit u bij ons goed. Bent u op zoek naar een stofzuigerslang voor bijvoorbeeld uw Nilfisk Action, Bravo of Family? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! 

Uw onderdeel op aanvraag

Bent u op zoek naar een specifieke stofzuigerslang die zich niet in ons assortiment bevindt? Geen probleem! Bij ‘Onderdeel gevraagd’ vult u de gegevens in van het onderdeel dat u zoekt. Onze gespecialiseerde medewerkers kijken dan met u mee. Wellicht is het desbetreffende onderdeel voor u te bestellen of kunnen wij u een alternatief bieden.

Plaats uw bestelling eenvoudig online

De bestelling van uw Nilfisk stofzuigerslang en andere onderdelen plaatst u eenvoudig online. Heeft u een vraag over een onderdeel of de beschikbaarheid ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u via 024-3446109

Nilfisk Elite Stofzuigerslang
Besparing 19%
52.95 42.95
Stofzuigerslang Nilfisk GD serie
Besparing 34%
37.95 24.95
Stofzuigerslang voor Nilfisk
Besparing 29%
27.95 19.95
Stofzuigerslang  Nilfisk uz 934 alternatief
Besparing 39%
32.95 19.95
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 474 beoordelingen