Onze vermelding op https://www.keurmerk.info
€5.95 verzendkosten
vanaf €35 gratis verzending


Zuigmond
Hulpstukken
Industriele onderdelen

Stofzuigermondstukken

Zuigvoet voor uw stofzuiger

Heeft u voor uw stofzuiger een zuigvoet nodig? Bij Stofzuigeronderdelen.nl bent u aan het juiste adres voor een stofzuigervoet! In onze webshop vindt u een uitgebreide selectie zuigmonden voor uw stofzuiger, afkomstig van verschillende bekende A-merken. Wij begrijpen het belang van een goede vloerzuigmond voor optimale prestaties van uw stofzuiger.

Vind de perfecte zuigvoet voor elke stofzuiger en vloer

Een zuigvoet, ook wel bekend als een vloerzuigmond, is een essentieel onderdeel van uw stofzuiger. Niet elke stofzuigervoet is echter geschikt voor alle soorten vloeren. Daarom bieden wij een breed scala aan zuigmonden voor uw stofzuiger die perfect zijn afgestemd op verschillende vloertypes, zoals gladde vloeren en tapijt. We hebben speciale stofzuigerborstels voor specifieke toepassingen. Denk hierbij aan diverse turboborstels en borstels om dierenhaar weg te halen en borstels voor meubels. Ook hebben we andere diverse zuigmonden voor uw stofzuiger, zoals hoogwaardige parketborstels en combimondstukken die worden geleverd met passende aansluitingen, zodat ze op bijna alle stofzuigermodellen passen.

 

Een stofzuigervoet voor diverse merken stofzuigers

We bieden zuigmonden voor uw stofzuiger van diverse A-merken. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwaardige stofzuigmond van Miele. Naast Miele hebben we ook een stofzuigervoet van andere gerenommeerde merken voor uw stofzuiger in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van stofzuigeronderdelen van Dyson? Als u meer dan alleen een zuigvoet voor uw stofzuiger nodig heeft, kunt u bij ons ook terecht voor een stofzuigerslang en andere onderdelen.

 

Bestel uw vloerzuigmond in onze webshop

Zoekt u onderdelen voor uw stofzuiger? Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw nieuwe stofzuigervoet in onze webshop. Uw stofzuiger verdient de beste zorg, en met de juiste zuigvoet zal hij weer als vanouds presteren. Mocht u de juiste zuigmonden voor uw stofzuiger niet kunnen vinden? Onze leverancier heeft nog meer mogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen. Maak uw stofzuiger compleet met de perfecte vloerzuigmond.

Besparing 29%
13.95 9.95
Besparing 38%
30.50 18.95
Besparing 27%
35.50 25.95
Besparing 91%
300.00 25.95
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 474 beoordelingen