Handgrepen
Slangen
Sets
Industriele onderdelen

Merk

Stofzuigerslangen

Een stofzuigerslang

Wanneer uw stofzuigerslang kapot of versleten is, hoeft u natuurlijk niet gelijk uw stofzuiger weg te doen. Bij Stofzuigeronderdelen.nl hebben wij namelijk een groot assortiment aan slangen voor iedere stofzuiger. Wij hebben stofzuigerslangen van de meest voorkomende merken en kwalitatieve, alternatieve merken. Een stofzuigerslang kopen is bij ons heel eenvoudig.

Een stofzuigerslang kopen doet u gewoon online

Wanneer er een scheur in uw stofzuigerslang zit of deze simpelweg versleten is, hoeft u niet verschillende winkels af te gaan om de juiste nieuwe slang te kopen. Bij Stofzuigeronderdelen.nl heeft u een overzichtelijk assortiment aan slangen van alle merken. Wij hebben diverse slangen van onder andere Philips, Siemens, Bosch, Kärcher, Nilfisk en meer. Ook voor alternatieve merken van hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke stofzuiger hebben wij de bijpassende slang.

Wij staan voor kwaliteit

Stofzuigers en al hun benodigdheden kennen geen enkele geheimen voor onze medewerkers. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het vak en hebben een jarenlange ervaring. Wanneer de stofzuigerslang die u wilt kopen niet beschikbaar is op onze website, zoeken wij graag met u naar een oplossing. Wellicht is een andere variant ook geschikt voor uw stofzuiger of is het gewenste onderdeel door ons nog te bestellen. Wij denken proactief met u mee, zodat u altijd tevreden bent.

 

Vandaag een stofzuigerslang kopen, is morgen in huis!

Heeft u een geschikte stofzuigerslang of ander hulpstuk gevonden? Plaats dan nu uw bestelling! Als u vóór 12:00 uur bestelt, en uw bestelling voorradig is, heeft u deze morgen al in huis. Voor vragen over onze producten of uw bestelling, bereikt u ons op 024-3446109. Wij helpen u graag.

Stofzuigerslang 2.50 meter
Besparing 13%
22.95 19.95
Universele stofzuigerslang 5 meter
Besparing 16%
35.50 29.95
Besparing 14%
102.00 87.95
Besparing 25%
27.95 20.95
Stofzuigerslang Philips (oudere modellen)
Besparing 13%
22.95 19.95
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 474 beoordelingen